Самоводчанка с хитови клипове в интернет
Жителка на село Самоводене стана хит в социалните мрежи, заради клипове, които качва в интернет. Сред най-популярните са упражнения с тежести в домашни условия и авторски песни и стихотворения.
Виолета Чонева предпочита да се обръщат към нея с творческия псевдоним Андрея Тодорова. И тъй като скоро не е влизала във фейсбук, дори не подозира за стотиците хиляди гледания на своите видеа. Признава обаче, че интересът на аудиторията към тях я радва. Сама работи по клиповете и казва, че е най-важно да има вдъхновение.
Упражненията с гирички, които креативната дама демонстрира пред камерата на своя компютър, предизвикаха истински фурор в социалната мрежа.
Самоводчанката обичала да пише още от ученическите си години. Римите на първото си стихотворение нарежда на 15-годишна възраст. Продължава да пише и днес, включително авторски песни, но споделя, че е трудно представянето пред публика на живо, включително и във великотърновското село, защото трябва да заплати наем за зала. За сметка на това пък е намерила своето поле на изява в интернет пространството.
Андрея признава, че освен положителни отзиви, подкрепа и градивна критика, среща и коментари на недоброжелатели. Това обаче не я притеснява и вече обмисля следващото видео, с което ще зарадва почитателите си.


Катя Мерджанова
12 Юли 2016 | 17:26
Тагове: Самоводене, клипове, интернет, Андрея Тодорова

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook