Ваканция е! Време за най-забавните уроци
Летните заетости от всякакъв вид и форма за деца са все по-модерни сред работещите майки и татковци. Противно на спомените от свободното лято на село при баба и дядо, съвременните хлапета все по-често свързват последния училищен звънец с началото на забави и нови занимания като лагери, занимални и летни училища.
Ваканцията, противно на всички очаквания, вече е любимо време за уроци. Но не обичайните учебни занятия в класната стая по Човека и обществото или геометрия, а уроци по ориентиране, планинско катерене, чужди езици, астрология, роботика и какво ли още не. Всички тези интересни и необикновени знания, съвременните родители избират да подаряват на своите деца летни училища, лагери и занимални за горещите месеци от годината.
Всеки работещ родител може да оползотвори пълноценно времето на своето дете, като същевременно решат проблема си с наглеждането му през периода на лятната ваканция. Чуждоезиковите лагери, спортните курсове, музикални и художествени пленери и летни училища с предмети от учебната програма предлагат възможност на всеки родител да запознае детето си с разнообразна среда, в която то да срещне нови приятели.
Различната обстановка, средата, учебната програма и разнообразните дейности възпитават децата да общуват по-лесно и да се адаптират свободно. Учи ги на толерантност и повишава общата култура, а също помага на децата да откриват нови интереси и приятелства.


Владислава Георгиева
16 Юни 2016 | 18:33
Тагове: ваканция, занимания, академии, лагери

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook