Бум на продажбите на козметика за оформяне на брада
Бум на продажбите на стилизиращи продукти, с които момчетата оформят своите бради, отчитат козметиците. Тенденцията става все по-отчетлива с наближаване на абитуриентските балове. Тази година модерни за дамите ще бъдат класическите прически. Косите ще са оформени по шикозен и стилен начин, който подчертава младостта и естествената красота на момичетата. Бижута в косата и аксесоари за глава също ще са хит и ще допълват къдриците в косите.
Стилните и прибрани дамски прически са винаги за предпочитане на официални поводи какъвто е и балът за всяка млада дама. Къдриците също имат своето място на червения килим.
Миналогодишните тенденции косата да изглежда леко небрежна вече не са актуални, категоричен е младият коафьор Йончо Генов. Ученикът от Професионалната гимназия по дизайн се запалил се по фризьорството след множество прически, които е правил на свои приятели. Положителните отзиви го накарали да погледне по-сериозно на хобито си. Нещо, което му прави впечатление тази година е модата при младежите.
Обединяващата тенденция според Йончо, ще бъде индивидуалността, която най-добре изразява самите нас.


Марияна Несторова
13 Април 2016 | 18:18
Тагове: прически, визия, тенденции, абитуриенти

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook