Ангел Джамбазки: Терористичните атентати в Брюксел са подготвяни за Великден
Обективните обстоятелства и политическите процеси развиващи се на територията на Европа доведоха до злощастния терористичен акт в Брюксел. Това заяви на публична лекция във ВТУ евродепутатът Ангел Джамбазки. Той определи настоящата либерална политика на западните политици като пълен провал.
Ангел Джамбазки беше в Брюксел по време на атентатите. По думите му причината за атентатите е провалът на либералния политически елит на Западна Европа.
Лошото управление води до това, че различията между бежанците и коренното население на Европа е невъзможно да бъдат преодолени по обективни причини, допълни още Ангел Джамбазки. А „мултикултурализмът“ определи като фикция, несъществуваща по нашите земи.
Като безспорно доказателство за думите си евродепутатът посочи фактите, че бойците срещу собствените им държави са техни граждани- нападателите от Париж са 2 и 3 коляно белгийски и френски граждани, а стоящите зад нападенията в Испания са също европейски граждани. Според него атентатите в Брюксел взели 35 жертви и ранили близо 200 души са действали прибързано.
Джамбазки поясни още, че ненаправения втори курс обратно за останалите експлозиви може само да подсказва, че терористите са имали опасения от навременен арест, за тях, което ги е накарало веднага да се укрият.


Марияна Несторова
28 Март 2016 | 18:53
Тагове: Ангел Джамбазки, лекция, атентати, Брюксел

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook