Международен ден на куриерите и пощальоните
16 февруари е обявен за Международен ден на пощальоните и куриерите. На този ден празнуват хората благодарение, на които писмата и пратките ни достигат до своите получатели. На този ден празнува и Марин Тенджерков, който е доставчик на цветя. Как минава един негов ден, вижте в следващия репортаж.
Обикновено дните са изпълнени с емоции, казва Марин. Признава, че се е случвало в един ден да достави цветя на сватба, кръщене и погребение. Този букет от емоции успява да превърне в положителен заряд, въпреки че съпреживява всяка една доставка с клиента си.
Споделя, че за него няма неоткриваем човек и невъзможна доставка, но има случаи, в които получателите не искат да приемат пратката. Случвало се е и да го объркат с така нашумелите напоследък „ало“ измамници.
Марин Тенджерков е категоричен , че малките жестове карат хората да се чувстват неописуемо щастливи и специални. Сходни бяха емоциите и на една от клиентките му днес- Мая Попова.
Куриерските услуги вече са неизменна част от всекидневието ни. Затова и Денят на куриера се радва на все повече празнуващи.


Марияна Несторова
16 Февруари 2016 | 18:35
Тагове: празник, куриери, пощальони, пратки

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook