2016 година ще бъде благоприятна във всички аспекти за България
В края на всяка година не рядко хората прибягват до гадатели, баятели и врачки. Според ясновидеца Николай Николов годината, която ни предстои се очертава успешна в политически аспект. В другите сфери също ще е много запомняща се, като дори би трябвало много скоро да излезем от икономическата криза. 
Николай Николов се занимава с ясновидство близо 20 години. Той помага и консултира хората по всякакви въпроси, но най-често разваля магии и гадае в любовни проблеми. Казва, че изход от тежката ситуация в Българи има и той ще се случи много скоро. 
Ясновидецът от Велико Търново твърди, че както и до сега, така и занапред спортните ни надежди ще продължават да грабват призове и титли на световно ниво. 
За годината, която ни предстои споделя, че вижда възход в сравнение с изминалите и посоката, в която вървим като Европейска страна и народ е правилна. 
Магът призовава да бъдем по-честни, по-открити по между си и да проявяваме по голямо разбиране към различните от нас. Това е ключът да живеем в мир и разбирателство, според Николай Николов.


Марияна Несторова
22 Декември 2015 | 18:37
Тагове: ясновидец, консултация, предсказания, България

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook