Полски Тръмбеш посреща „Полските щурчета“
За първа година ще се проведе Националният конкурс за млади изпълнители на забавна песен „Полските щурчета“. Между 4 и 6-ти септември деца, младежи и девойки на възраст до 18 години ще оживят град Полски Тръмбеш и ще се впуснат в певческа надпревара. Председател на журито ще бъде Мими Иванова, а известни поп изпълнители ще зарадват жителите и гостите на града.
63 млади таланти от цялата страна ще участват в дебютното издание на конкурса. Петрич, Велинград, Силистра, Сливен, Търговище, Бургас са само част от градовете, от които те ще пристигнат.
Изпълнителите ще бъдат разпределени в 4 възрастови категории. Първата вечер от конкурсната програма щурчетата ще пеят български песни, а за втората изборът на репертоар е свободен, каза организаторът Веселин Маринов. Членовете на журито ще са Развигор Попов, Красимир Гюлмезов, Светослав Лобошки и Пламен Велинов.
Председател на журито ще е Мими Иванова, а Михаела Филева, Графа и Рафи ще зарадват малки и големи със своите хитове. Отличени с Гран при, 1-во, 2-ро и 3-то място ще бъдат изпълнители и от 4-те групи.
Веселин Маринов се надява конкурсът да се превърне в традиция и да се провежда ежегодно.


Катя Мерджанова
1 Септември 2015 | 18:52
Тагове: "Полски щурчета", конкурс, участници, организатори

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook