Храна от фермата купуваме онлайн
Продукти , произведени директно във фермата или градината, вече все по- често могат да се закупят и по интернет. Месо, пресни плодове и зеленчуци, зимнина – всичко е лесно достъпно, а доставката бърза. Дрехи и техника остават най – търсените стоки от потребителите, но в интернет пространството всекидневно се появяват нови услуги и артикули. Статистиките сочат, че онлайн платформите за търговия непрекъснато се увеличават. С 10 на 100 е ръстът на онлайн магазините в България за последните 6 месеца.
Храната от фермата се оказва на един клик разстояние, за хората в големия град, които искат да си закупят прясно месо или яйца. Те пестят време и разбира се средства.
Цели зайци с вътрешности, луканка за 25 лв. на килограм, овче сирене или кашкавал са предложения, които намираме в сайтовете за фермерски храни. Сладко от смокини, мед , дори и домашно изпечен хляб може да се купи онлайн. Търговците предлагат даже продукти на промоция. Въпреки достъпните цени обаче някои хора не се доверяват без да видят за какво плащат.
Онлайн пазаруването е част от ежедневието ни. Продукция от фермата не всеки би си закупил, но дрехи, обувки и техника остават най- търсените стоки през компютъра.
Нова тенденция, която става все по популярна е и поръчката на такси онлайн чрез приложение в мобилния ни телефон. В старата столица тази услуга не е разпространена, но в София над 10 000 потребители се възползват от нея.


Симона Димитрова
26 Август 2015 | 19:04
Тагове: онлайн пазаруване, хранителни продукти, техника, таксиметрови услуги

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook