Въпреки кризата – Гърция е най – желаната дестинация за лятна почивка
Делът на българите, които предпочитат туристически дестинации в чужбина, продължава да нараства с всяка изминала година. Въпреки кризата в Гърция и по – високите цени там, туроператорите отчитат все повече резервации за лятната отпуска в южната ни съседка. Родното Черноморие през този летен сезон се оказва по – привлекателно за чужденците и за сънародниците ни, които нямат време за дълго пътешествие.
Около 400 лева ще ни излезе лятната отпуска за една седмица в четиризвезден хотел в Гърция или Турция, ако сме успели да си направим ранна резервация. Достъпните и ниски цени, правят южните ни съседки предпочитана дестинация.
Летният сезон 2015 стартира лошо на българското крайбрежие, споделят от бранша. Затова всеки хотел избира различна маркетингова стратегия за привличане на повече туристи.
Ако имат възможност за дълго лятно пътешествие българите избират интересни и различни места като Италия, Испания, Тунис. Често, когато времето, с което разполагат е кратко, отиват да релаксират на нашето Черноморие.
Всяка почивка избираме в зависимост от бюджета, но ако съумеем да я планираме от рано ще спестим средства, категорични са специалистите.


Симона Димитрова
23 Юни 2015 | 18:29
Тагове: почивка, плануване, туроператори, дестинации, цени

« Назад
live


Евроком Царевец

Търсене
Изпрати репортажНастройване на цифров приемник


Тайната къщаПредаванияСтанете наш почитател във Facebook